De voordelen en nadelen van LED kerstverlichting

Het vakantieseizoen is echt een prachtige tijd van het jaar: er zijn overal lichtjes en versieringen en de stemming is altijd vrolijk. Voor sommige mensen kan de vakantie echter behoorlijk stressvol zijn, want versieren en cadeaushoppen kan een gedoe zijn. Ongeacht uw houding ten opzichte van de feestdagen, het is belangrijk om slim te zijn over uw decoratie keuzes en om de meest efficiënte optie te kopen. Terwijl de kerstverlichting misschien allemaal hetzelfde lijkt op het oppervlak, kan het begrijpen van de voors en tegens van LED’s een verschil maken in zowel uw energiebesparing als de kwaliteit van uw decoraties.

Als u op zoek bent naar nieuwe lichtsets voor de feestdagen, zorg er dan voor dat u winkelt bij Christmas Designers, want die bieden een grote verscheidenheid aan prachtige LED-kerstverlichting. Christmas Designers heeft decoraties voor uw hele huis, zodat u de struiken in uw achtertuin volledig kunt versieren met buitenkerstverlichting en uw schoorsteenmantel en kerstboom met binnenverlichting.

LED’s besparen geld en energie.
Wie wil er niet besparen en tegelijkertijd het milieu helpen? Omdat LED-lampen minder energie vereisen, zijn ze beter voor uw energierekening en produceren ze niet zo veel broeikasgassen als hun gloeiende tegenhangers. Hoewel kerstverlichting een mooi en leuk onderdeel van de feestdagen is, kan het versieren met gloeilampen behoorlijk kostbaar en schadelijk zijn voor het milieu. LED kerstverlichting zal minder energie verbruiken en zal u zeker wat geld besparen op uw rekeningen, zodat u meer geld kunt uitgeven aan kerstcadeaus!

Beurzenmedia
Foto Hoffelijkheid van Beursmedia

LED-lampen raken niet oververhit.
In tegenstelling tot hun gloeiende tegenhangers geven LED-lampen geen warmte af als ze worden aangezet. Hoewel gloeilampen niet noodzakelijkerwijs als gevaarlijk worden beschouwd, is het veiliger om uw kerstboom te versieren met LED’s, omdat ze niet heet worden en geen overbelasting van de stroom veroorzaken. Aangezien kerstverlichting meestal wordt gebruikt om het interieur en de buitenkant van uw huis te versieren, lijkt het gebruik van lichtsets die niet warm worden het veiligste idee.

http://ka-blogs.mystrikingly.com/

LED-lampen zijn helderder dan gloeilampen.
Traditionele gloeilampen voor kerstverlichting bieden niet de heldere kleurmogelijkheden die in LED’s te vinden zijn. LED-strings kunnen hele opritten en loopbruggen beter verlichten dan gloeilampen kunnen. Gloeilampen worden ook buiten het vakantieseizoen vervangen door LED’s, omdat LED-lampen worden gebruikt voor gewone huishoudelijke benodigdheden zoals tafellampen en portaalverlichting. Deze overstap naar LED helpt mensen om helderdere verlichting te krijgen in hun huizen en op opritten, terwijl ze ook minder stroom gebruiken dan bij gloeilampen.

Beurzen
Foto Hoffelijkheid van Beursmedia

LED’s gaan langer mee.
Een andere manier waarop LED’s een beter type licht zijn dan gloeilampen is omdat ze een betere levensduur hebben en over het algemeen duurzamer zijn. Als u investeert in een reeks lampen die u alleen tijdens het vakantieseizoen gaat gebruiken, waarom zou u dan gloeilampen kopen die slechts een paar jaar meegaan als u met vertrouwen LED’s kunt kopen die waarschijnlijk meer dan een decennium meegaan? Aangezien kerstverlichting meestal ongeveer een maand per jaar wordt gebruikt, is het zinvoller om te investeren in een reeks lampen waarvan u weet dat ze nog vele jaren meegaan.

Beurzenmedia
Foto Hoffelijkheid van Beursmedia

LED’s zijn duurder in aanschaf.
Het enige grote nadeel van LED-lampen is hoe duur ze kunnen zijn. De aankoop van een LED-lamp in tegenstelling tot een gloeilamp is merkbaar duurder, en het lijkt misschien alsof je geld bespaart door tegen LED’s te kiezen. Het is echter belangrijk om te beseffen dat LED-lampen weliswaar duurder zijn om nieuw aan te schaffen, maar dat ze u op de lange termijn een aanzienlijke hoeveelheid geld besparen. Als u niet zeker weet of de initiële prijs van LED-lampen de overstap waard is, moet u zeker weten welke energiebesparing u kunt realiseren door deze efficiënte lampen.